Home Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ha. Ik ben Nikki, 26 jaar, geïmporteerd West-Fries in Zwolle. Ik ben mijn blog begonnen in januari 2014, toen mijn vriend en ik op het punt stonden een huis te kopen. Dat huis hebben we inmiddels gekocht en grotendeels opgeknapt. Gelukkig blijft er altijd wel iets te klussen in een jaren ’20 huis en word ik nerveus als mijn meubels langer dan een week in dezelfde opstelling staan. Daar blog ik dus wel eens over!

Omdat ik gelukkig nog meer doe dan alleen maar klussen, verschijnen er ook wel eens posts over lekker eten, lifestyle, leuke steden en winkels, onze twee katers Harry en Oscar en konijnenmeisjes Pippa en Pixie. Daarnaast ben ik ook dol op scrapbooken en doe ik heel erg mijn best om dit iets minder mutserig te maken. Het is namelijk écht heel leuk om de foto’s die je normaal op je telefoon of externe harde schijf laat staan, te gebruiken in een mooi album.

Kortom: je zou dit dus een lifestyleblog met een hoog DIY-gehalte kunnen noemen, als je het graag in een hokje wil stoppen. Je hoeft hier in ieder geval niet bang te zijn voor beautyposts, want ik ben nauwelijks in staat een mascararoller te hanteren en heb mijn wenkbrauwen al jaren niet geëpileerd.

In het dagelijks leven werk ik als marketing & communicatiemedewerker bij de FNRS,  freelance hier en daar wat op het gebied van tekst, probeer zoveel mogelijk te wandelen, rij graag paard, eet het allerliefst soep met stokbrood, ben doodsbang voor vlinders, word intens gelukkig van een schoon bed, rode wijn en de zon (niet per se in combinatie met elkaar), maar chagrijnig van veegwagens, bezoek graag kringloopwinkels, loop het liefst op blote voeten, word blij van wakker worden in een tentje, maar ben ook heel graag thuis, kan enorm genieten van dansen tot de zon weer op komt en ook van samen onder een dekentje op de bank, heb een mintgroene fiets met een roze mandje en verzamel oude analoge camera’s.

Wil je me iets vragen of vertellen? Stuur een mailtje naar nikki[at]bijhouwer.nl 🙂

 

 

2 comments

Marleen augustus 29, 2015 at 11:45 am

Beste Nikki,

Ik wil graag zo’n vogellamp maken maar ik kan nergens die lamp entingen vinden. Kun je mij vertellen waar jij ze gekocht hebt.

Alvast heel erg bedankt.

Met vriendelijke groet,
Marleen

Reply
Nikki augustus 30, 2015 at 7:18 pm

Hi Marleen,

Wat leuk! Bedoel je de lampenkapringen? Die heb ik in deze webshop gekocht: http://www.ioppishop.nl/c-2048290/ringen-frames/ 🙂
Succes met maken, laat je een foto zien als het gelukt is?

Groetjes,
NIkki

Reply

Leave a Comment